Burçak Kurabi

Burçak Kurabi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı şeker
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- Yarım çay bardağı fındık
- Yarım çay bardağı ceviz
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
- 2 yemek kaşığı yulaf
Burçak Kurabi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri karıştırıp yoğuruyoruz.
- İsterseniz yer fıstığı kullanabilirisiniz.
- Un yerine de yulaf unu tercih edebilirsiniz.
- Yoğurduktan sonra modül parça top formu veriyoruz.
- Tepsiye dizince bardak ile hafif bastırıyoruz.
- 180° fırında 8-10 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun🫰.
Burçak Kurabi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

