Bulgur Tatlısı

Bulgur Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 portakal rendesi
  • 1 portakalın suyu
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin

Bulgur Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içine margarin hariçindeki tüm materyalleri koyup muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştıralım.
  2. Pişmeye yakın margarini ek edip 2-3 dakika daha piştikten sonra ocaktan alalım.
  3. Sıcak vaziyette cam kaselere bölüştürerek oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına kaldıralım. (takriben 4-5 kâse kadar çıkıyor).
  4. Üzerini istediğiniz biçimde süsleyip servis edebilirsiniz. 🙂🦋

Bulgur Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yalancı Tiramisu (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hünkar Beğendi
Elle Yoğrulmayan Puf Puf Kabaran Pratik Pişi
Cevizli Kurabiye
Yulaflı Kabak Keki
Peynirli Salamlı Börek Tarifim
Acılı Ezme Az Ölçülü
Hdabla | © 2024 |