Bulgur Tatlısı

Bulgur Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 portakal rendesi
  • 1 portakalın suyu
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin

Bulgur Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içine margarin hariçindeki tüm materyalleri koyup muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştıralım.
  2. Pişmeye yakın margarini ek edip 2-3 dakika daha piştikten sonra ocaktan alalım.
  3. Sıcak vaziyette cam kaselere bölüştürerek oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına kaldıralım. (takriben 4-5 kâse kadar çıkıyor).
  4. Üzerini istediğiniz biçimde süsleyip servis edebilirsiniz. 🙂🦋

Bulgur Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Omlet
Baklavalık Yufkayla Enfes Börek
Herkesin Evinde Olan Malzemelerle Kısa Sürede Akşam Yemeği Menüsü
Fırında Uskumru
Fırında Soslu Tavuk (Şefin Önerisi)
Fırın Karnabahar Kızartmadan En Hafifinden (Videolu)
Hdabla | © 2024 |