Bulgur Tatlısı

Bulgur Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 buçuk su bardağı süt
- 1 su bardağı ince bulgur
- 1 su bardağı şeker
- 1 portakal rendesi
- 1 portakalın suyu
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı margarin
Bulgur Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencere içine margarin hariçindeki tüm materyalleri koyup muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştıralım.
- Pişmeye yakın margarini ek edip 2-3 dakika daha piştikten sonra ocaktan alalım.
- Sıcak vaziyette cam kaselere bölüştürerek oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına kaldıralım. (takriben 4-5 kâse kadar çıkıyor).
- Üzerini istediğiniz biçimde süsleyip servis edebilirsiniz. 🙂🦋
Bulgur Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

