Bulgur Tatlısı

Bulgur Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 portakal rendesi
  • 1 portakalın suyu
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin

Bulgur Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içine margarin hariçindeki tüm materyalleri koyup muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştıralım.
  2. Pişmeye yakın margarini ek edip 2-3 dakika daha piştikten sonra ocaktan alalım.
  3. Sıcak vaziyette cam kaselere bölüştürerek oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına kaldıralım. (takriben 4-5 kâse kadar çıkıyor).
  4. Üzerini istediğiniz biçimde süsleyip servis edebilirsiniz. 🙂🦋

Bulgur Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Pişi
Ramazanda Favori Tarifiniz Karamelli Sütlaç
Çok Pratik Ton Balığı Köftesi (Alman Usulü)
Yumuşak Pide
Meyve Şöleni Çikolatalı
Domates Soslu Yumurta Tarifi (Kahvaltılık)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet