Bulgur Tatlısı

Bulgur Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 portakal rendesi
  • 1 portakalın suyu
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin

Bulgur Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencere içine margarin hariçindeki tüm materyalleri koyup muhallebi kıvamına gelene kadar daima karıştıralım.
  2. Pişmeye yakın margarini ek edip 2-3 dakika daha piştikten sonra ocaktan alalım.
  3. Sıcak vaziyette cam kaselere bölüştürerek oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına kaldıralım. (takriben 4-5 kâse kadar çıkıyor).
  4. Üzerini istediğiniz biçimde süsleyip servis edebilirsiniz. 🙂🦋

Bulgur Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Börek Tadında Akıtma
Prasalı Yumurta (Lezzetli Enfes Omlet)
Tam Ölçülü Etsiz Çiğ Köfte (Hazır Almaya Son)
Kahvaltıya En Yumuşak Krep Tarifi (Videolu)
Karışık Hoşaf
Yeşil Biber Dolması
Hdabla | © 2024 |