Bulgur Pilavım

Bulgur Pilavım Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2/3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı konserve domates salçası
  • Taze yeşil doğranmış biber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı su

Bulgur Pilavım Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru yıkıyoruz. Tencereye yağ ek ediyoruz, soğanı ek ediyoruz, biberi ek ediyoruz, bulguru ek ediyoruz, su ek ediyoruz, bir paket knor bulyon ek ediyoruz Afiyet olsun.

Bulgur Pilavım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Közlü Fırında Makarna
Dondurma Tadında Limonlu Cub
Yalancı Etimek Tatlısı
Borcam Kebabı
Domates Çorbası
Dondurulmuş Lorlu Orman Meyveli Barlar
Hdabla | © 2025 |