Bulgur Pilavım

Bulgur Pilavım Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2/3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı konserve domates salçası
  • Taze yeşil doğranmış biber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı su

Bulgur Pilavım Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru yıkıyoruz. Tencereye yağ ek ediyoruz, soğanı ek ediyoruz, biberi ek ediyoruz, bulguru ek ediyoruz, su ek ediyoruz, bir paket knor bulyon ek ediyoruz Afiyet olsun.

Bulgur Pilavım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Odun Ateşinde Pişmiş Gibi Pizza
Püf Noktalarıyla Yaş Pasta
Kıyır Kıyır Poğaça
El Açması Börek
Peynirli Poğaça
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet