Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • Yarım çay bardağı tel şehriye
  • 3 yemek kaşığı sade yağ/tereyağ/zeytinyağı
  • 2,5 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencere sade yağ ve zeytin yağı ekleyip kombo yapalım ,yağın üzerine şehriye ekleyip kavuralım.
  2. Kavrulan şehriyenin üzerine bulguru ekleyip 2/3 dakika kavuralım .
  3. Üzerine tuz ve karabiberi ekleyip ılık suyu ekleyip pişmeye bırakalım.

Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Büyük Tepside Tam Ölçülü Trileçe Tarifi
Pankek (Süt Burger)
Ev Yapımı Kayısı Suyu
Izgara Tadında Nefis Ballı Kanat
Fırında Soslu Kabak
Bol Soslu Kakaolu Islak Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |