Brownipare

Brownipare Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram oda sıcaklığında tereyağı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı irmik
  • 2 yumurta
  • 5 kaşık kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 buçuk su bardağı un (kontrollü ekleyin)

Şerbeti için;

  • 2 buçuk su bardağı şeker
  • 3 buçuk su bardağı su
  • Bir kaç damla limon suyu

Üzeri için;

  • Damla çikolata ya da parçalanmış tablet çikolata

Brownipare Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbeti hazırlayalım.
  2. Kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatalım limonu ekleyip kapatıp kenarı alalım. Şerbeti ılık kullanacağız.
  3. Hamuru için tüm materyalleri yoğuralım.
  4. Ceviz büyüklüğünde modüller ayırıp fırın kabına dizelim, üzerine elimizde bulunan çikolataları gelişi hoş yerleştirelim. Bende beyaz çikolata vardı onu kullandım.
  5. 180 derece ısıtılmış fırında 25 dk pişirelim.
  6. İlk sıcaklığı çıkınca ılık şerbeti ekleyelim.
  7. Tatlı tüm şerbeti kısa müddette çekecektir.
  8. Islak kurabiye ile şekerpare ortasında bir tat oluyor. Biz çok beğendik, dondurma ile servis ettim.

Afiyet olsun.

Brownipare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

3 Malzemeli Fit Kurabiye
Rokalı Patates Salatası
Yulaf Pizza
Patatesli Tuzlu Kek
Kahvaltılık Acuka (Videolu)
Tahinli Piyaz
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.