Brownie
Brownie Tanımı İçin Malzemeler
Kalıbım küçük uzunluk borcam (20*20 cm)
- 300 gram sürülebilir çikolata (3 dolu yemek kaşığı)
- 40 gram un (2 dolu yemek kaşığı)
- 15 gram kakao (1.5 yemek kaşığı)
- 2 adet yumurta
- 1 çimdik tuz
Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel çikolatayı ekliyoruz, üzerine yumurta kırıyoruz, yumurtayla çıktıktan sonra bütün gereçleri ekleyip fırına veriyoruz.
- 170 derecede evvelce ısıtılmış fansız fırında 17 dk şayet içinin akışkan olmasını istiyorsanız 13-14 dk kâfi .
- Üzerindeki kabuk pişirme kağıdıyla bir arada kaıbından ayırdığınız vakit çatlıyor, dileyen üzerine vişne vs ekleyebilir, afiyet olsun.
Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











