Brownie

Brownie Tanımı İçin Malzemeler

  • 240 gram çikolata (ben 2 paket bitter,1 paket sütlü çikolata kullandım)
  • 3 adet yumurta
  • 150 gram tereyağı (10 yemek kaşığı)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1.5 yemek kaşığı kakao

Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle küçük bir sos tenceresinde tereyağını eritip üzerine doğradığımız çikolataları ekliyoruz.
  2. Eriyen çikolatayı oda sıcaklığına gelmesi için kenara alıyoruz. Bu sırada şekerle yumurtayı büsbütün köpüklü biçime gelene kadar çırpıyoruz.
  3. Un vanilya ve kakaoyu sırayla karışıma ekliyoruz. Bu evrede çırpıcı değil de bir spatula kullanmanız daha güzel olacaktır. Hamur sönmez.
  4. Oda sıcaklığına gelen erimiş çikolatalarımızı da karışıma ekliyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika denetimli pişiriyoruz. Ben her vakit bir gün evvelden yapıp içini çektiriyorum. Daha hoş bir tadı ve dokusu oluyor.

Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabaklı Havuç Tarator
Kereviz Çorbası
Mide Bulantısına İyi Gelen Şehriye Çorbası Tarifi
Orman Meyveli Rulo Pasta
Mayasız Çiğ Börek
Lor Peynirli Veya Kıymalı Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet