Bounty Pasta
Bounty Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için:
- 1 adet yumurta
- 100 gram şeker
- 1 tutam tuz
- 100 gram süt
- 40 gram tereyağı
- 35 gram kakao
- 90 gram un
- 8 gram kabartma tozu
Hindistan cevizli harç için:
- 250 gram süt
- 70 gram şeker
- 60 gram tereyağı
- 10 gram nişasta
- 120 gram hindistan cevizi
Ganaj için:
- 150 gram sütlü çikolata
- 40 gram süt
- 15 gram tereyağı
Bounty Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta, şeker ve tuzu bir kaba ekleyin, mikserle yeterlice çırpın. Tereyağı ve sütü ekleyip biraz daha çırpın. Un, kabartma tozu ve kakao eleyerek ekleyip karıştırın.
- Hamuru kek kalıbına ekleyin ve evvelce 180 derece ısıtılmış fırında 18-20 dakika pişirin. Pişmiş keki fırından alıp soğumaya bırakın.
- Hindistan cevizli harcı için; bir tencereye süt ve şekeri ekleyin ve daima karıştırarak kaynatın. Tereyağı ekleyin, eriyene kadar karıştırın. Nişasta ekleyin ve bir dakika karıştırın, ocaktan alın. Hindistan cevizi ekleyin ve karıştırın.
- Hazır harcı kekin üzerine sürün.
- Ganaj için; bir sos tenceresinde sütü ekleyip ısıtın, çikolata ekleyip eritin. Tereyağı ekleyin, eritin. Güzelce karıştırıp kekin üzerine dökün.
- Pastayı en az 1,5 saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.
Bounty Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















