Bostana

Bostana Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet büyük uzunluk küçük küp halinde doğranmış domates
  • 4-5 adet sap ve çekirdekleri ayıklanarak çok küçük doğranmış yeşil biber
  • 1 orta uzunluk çok ince kıyılmış kuru soğan
  • 1 demet sapları ayrılarak ince kıyılmış maydanoz
  • 5-6 kısım ince kıyılmış taze soğan
  • 2 yemek kaşığı (30 ml) limon suyu
  • 2 yemek kaşığı (30 ml) nar ekşisi
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 yemek kaşığı kuru nane

Bostana Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Doğranmış domates, yeşil biber, maydanoz, ve soğanları geniş bir kaba alalım.
  2. Limon suyu, nar ekşisi, tuz, pul biberle nane ekleyerek ezmeden karıştıralım.
  3. Servis için; çukur yemek tabağına salata konulur. İçine bir kesim buz atılır.Afiyet olsun.

Bostana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek (Dondurma Eşliğinde)
Islak Kek
Foccacia
Küçük Ekmek
Kıymalı Dürüm (Tadına Doyum Olmayan Dürüm)
Katıklı Dolma
Hdabla | © 2025 |