Börek Tadında Kabak Graten

Börek Tadında Kabak Graten Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane kabak
  • 1 tane büyük piyaz doğranmış kuru soğan
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı

Sosu için;

  • 3 tane yumurta
  • 3 çorba kaşığı galeta
  • 1 çay bardağı lor
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı rende kaşar

Üzeri için;

  • 1 çay bardağı kaşar

Börek Tadında Kabak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabaklarımızı ince halka biçiminde doğrayalım.
  2. Soğanlarımızıda piyaz biçiminde tuz ,baharatlarımızıda karıştırıp yağlı kağıt serili tepsimize 180 derecelik ısınmış fırına üstü kızarana dek pişirelim .
  3. Uygun bir karıştırma kabına yumurta, galeta ,baharatlar ve loru karıştıralım.
  4. Fırından çıkan kabaklarıda karıştırıp küçük uzunluk kare tepsiye harcın yarısını döküp kaşarı aradına serpiştirelim.
  5. Diğer yarısınıda ekleyip üzerine kaşar serpiştirip 180 derecelik ıdınmış fırında üzeri kızarana dek pişirelim.

Börek Tadında Kabak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Çorbası
2 Malzemeli Muzlu Yumurtalı Fit Pankek
Patlıcan Musakka (Enfes Patlıcan Sevdiren Tarif)
Orman Meyveli Cup
Pamuk Gibi Yumuşacık Gelin Pastası
Şifa Deposu Kıymalı Karnabahar Tarifi
Hdabla | © 2025 |