Borcamda Köstebek Pasta

Borcamda Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 buçuk çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 çay bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu

Muhallebisi için :

  • 2 buçuk su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 1 tatlı kaşığı kadar margarin
  • 1 paket vanilya

Borcamda Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel kek için birinci sıvı olan gereçleri karıştırma kabına alın.
  2. Ardından kakao ,kabartma tozu ve unu ekleyip karıştırın.
  3. Ardından kalıba ekleyin ,180 derece 35 dakika denetim ederek pişirin.
  4. Ardından muhallebiyi yapalım, tencereye sütü, şekeri ,unu, nişastayı katıp karıştıralım, katı olana kadar göz göz olana kadar karıştırın.
  5. Ardından ocaktan alın üzerine vanilya ve margarini ekleyin.
  6. Pişen keki ortasını hafif deri bir kaşıkla oyun içine muhallebiye dökün .
  7. Muzu ortasına dizin ,en üstüne elinizle ayırdığınız parçaladığınız kekleri dökün düzeltin.
  8. Sonrası dolapta bekletin ve afiyet olsun👌😋🤓.

Borcamda Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Kurabiye
Havuçlu Pancar Tarator (Videolu)
Pratik Mantı
Gelin Pastası
Elmalı Kurabiye
Limon Soslu Tartolet Şöleni
Hdabla | © 2024 |