Borcam Tatlısı

Borcam Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
- 5 yemek kaşığı un
- 125g tereyağı
- 1 litre süt
- 5 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket vanilya şekeri
Arası için;
- 1 paket bisküvi
Üzeri için;
- 200 g sıvı krema
- 200 g bitter çikolata
Borcam Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tereyağı ve unu derin bir tencereye alıp, kokusu çıkana kadar kavuralım süt ve şekeride ekleyip pişirelim son olarak vanilin ekleyelim karıştıralım.
- Borcama eşit halde bölelim üzerine bisküvileri dizelim.
- Sıvı kremayı ısıtalım kaynamasın dikkat edelim çikolatasını ekleyip, karıştıralım bisküvilerin üzerine dökelim.
- 2 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Borcam Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








