Bonfile Tava

Bonfile Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo bonfile kuş başı
  • 4 adet patates
  • 1.5 yemek kaşığı biber salçası
  • Çeyrek çay bardağı sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 su bardağı su
  • Göz kararı tuz

Bonfile Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etlerimizi kuşbaşı doğrayalım daha sonra patateslerimizi küp küp doğrayalım soğanımızı ve küp küp doğrayalım ve baharatlarını salçasını yağını suyunu ekleyip güzelce karıştıralım ve tepsiye düz bir halde yayalım.
  2. Üzerine ıslattığımız bir yağlı kağıt örtüp max ayarda yaklaşık 30 dakika pişirelim.
  3. Daha sonra yağlı kağıdı kaldırıp tereyağ ve sivri biber ek edip denetimli biçimde ortada karıştırarak pişirelim ve sıcak servis edelim afiyet olsum.

Bonfile Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuyruk Yağlı Patates Tavası
Puf Puf Kabaran İki Renkli Mermer Kek Tarifi
Patatesli Ispanaklı Graten
Patatesli Kekikli Maydanozlu Krep
Bu Tavuk Tarifi Başka Yerde Yok
Buzluk Böreği
Hdabla | © 2024 |