Bonfile Sandviç

Bonfile Sandviç Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tost ekmeği
  • 2 diş sarımsak
  • 2 kol taze kekik
  • 10 gram tereyağı
  • 3 dilim kaşar
  • 5 dilim ince kesilmiş bonfile
  • 5 adet janapeno biber
  • 5 kısım roka
  • 10 ml sıvı yağ

Sosu için;

  • 10 gram acı sos
  • 10 gram barbekü sos

Bonfile Sandviç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını, kekiği ve sarımsağı yeterlice karıştırıp tost ekmeğine sür.
  2. Kızgın yağsız tavada önlü artlı ekmeği kızart.
  3. Ardından tavaya sıvı yağ döküp bonfileyi sotele.
  4. Sotelenen bonfileyi ayırıp birebir tavaya barbekü sosu ve acı sosu ekleyip karıştır üzerine kenara alınan bonfileyi ek et düzgünce sosu yedir.
  5. Soslanan bonfileyi kızartılmış tost ekmeğinin ortasına koyup üzerine kaşar peynirini ekleyip 180 derece beş dakika fırında kızartın.
  6. Ardından ortasına rokayı ekleyip yiyiebilirsiniz.

Bonfile Sandviç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Alaşehir Usulü Kabak Köftesi
Fit Tavuk Dürüm
Tırşık
Kıymalı Börek
Etli Bulgur Pilavı
Zeytinyağli Sarımsakli Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |