Bolonez Soslu Makarna

Bolonez Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket istenen makarna
  • 300 gram kıyma
  • 1 büyük soğan
  • 1 su bardağı rende domates ( sos da olur )
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • İstenen baharatlar

Bolonez Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarna 14 dakika haşlanır. Daha fazla haşlamayın hamur olur. Haşlama suyu bol tuzlu olmalıdır. Haşlanan makarna suyundan 1 su bardağı kıymaya eklenir ve makarna süzülür.
  2. İnce doğranmış soğan ve kıyma tıpkı anda yüksek anestezi tavaya alınır ve 3 kaşık zeytinyağı ile kavrulur. Baharatlar eklenir ve 1 modül tereyağ atılır.
  3. Kıyma harcı ve makarna bir ortaya getirilir. 3 4 dakika yüksek ateşte karıştırılarak kavrulur. Servis ederken üzerine zeytinyağı gezdirirseniz hoş oluyor tavsiye ederim. Afiyet olsun.

Bolonez Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Girit Usulü Kabak Sıyırmı
Pratik Elmalı Kurabiye (Videolu)
Bazlamadan Pizza Yapımı
Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Pirinçsiz Pilav
Dilim Mozaik Pasta Tarifi
Hdabla | © 2025 |