Bolognese Soslu Makarna

Bolognese Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir paket spagetti ya da penne makarna
  • 200-250 gr kıyma
  • Yarım sap kereviz
  • Küçük uzunluk havuç
  • 1 adet küçük soğan
  • 1 kaşık domates salçası
  • 100 ml kırmızı şarap
  • Tuz
  • Karabiber
  • Biberiye
  • Kekik
  • Pul biber
  • Zeytinyağı
  • En küçüğünden sarımsak
  • 400-500 ml domates püresi
  • Parmesan

Bolognese Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı küçük bir tencerede zeytinyağı ile kavurun.
  2. Tuz, karabiber ,pul biber ,kekik ve biberiye ekleyin.
  3. Havuç ,kereviz sapı ,soğanı blenderdan geçirin.
  4. Tencereye sarımsakla bir arada ekleyin.
  5. Tencerenin tabanına yapışana kadar pişirin.
  6. Sarımsağı çıkarın ezin ve içine tekrar ekleyin.
  7. Salçayı ekleyin ve karıştırın.
  8. Kırmızı şarabı ekleyin ve kokusu çıkana kadar karıştırın.
  9. Domates püresini koyun ve kıvamı sıvı istenirse su ekleyin.
  10. Hafif ağır bir sos olana kadar düşük ateşte pişirin.
  11. Makarnayı kaynar suda bol suyla haşlayın ve birleştirin.

Bolognese Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Pirzola
Portakallı Kek
Beşamel Soslu Fırın Makarna
Patatesli Ispanak Graten
Üç Renkli Patates Salatası (Videolu)
Avokadolu Meyveli Kup (Çok Pratik Az Malzemeli)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet