Bol Şifalı Zeytinyağlı Kereviz Yemeği

Bol Şifalı Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kereviz
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon
  • 1 afet yumurta
  • 2 adet patates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz

Bol Şifalı Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanlarımızı doğrayıp tenceremizi alıyoruz zeytinyağına kavuruyoruz.
  2. Patates ve havucu küp küp doğrayıp soğanla birlikte kavuruyoruz bir 2 dakika.
  3. Kereviz imizin küp küp doğrayıp birebir biçimde tenceremize ek ediyoruz.
  4. Bir kaseye yumurtamızın sarısını ,limon suyu ve bir kaşık un ekleyip güzelce çırpıcı yardımıyla çırpıyoruz.
  5. Elde ettiğimiz sosu tenceremizi yavaş yavaş ek ediyoruz daha sonra kaynamış olan suyu kerevizlerimiz geçene kadar su ek ediyoruz ve tuz ayarlaması yapıyoruz.
  6. Yaklaşık 20-25 dakika pişirelim.
  7. İyice yıkadığımız kereviz saplarını ve yapraklarını doğrayıp tenceremize ek ediyoruz 5 dakika piştikten sonra kapatıp yemeğimizi servis edebilirsiniz. Afiyet şifa olsun🍀.

Bol Şifalı Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mor Lahana Turşusu
Yulaf Ekmeği
Etimek Tatlısı (Muzlu -Hindistan Cevizli)
Brokoli Salatası
Çikolatalı Zebra Kek (Hazırları Aratmayacak)
Fellah Köftesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet