Bol Malzemeli Ev Pizzası

Bol Gereçli Konut Pizzası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet hamur ( fırından ekmek hamuru )
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 200 gram mantar
- 1/2 (yarım) kangal sucuk
- 3 adet biber
- 3 adet orta uzunluk soğan
- 1/2 (yarım) kase çekirdeksiz siyah zeytin
- 1 adet haşlanmış mısır ( konserve mısırda olur)
- 3-4 yemek kaşığı salça
- 250 gram rendelenmiş kaşar
Bol Gereçli Mesken Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantar, biber, sucuk ve biber ince ince doğranır.
- Fırın tepsisi tereyağı ile yağlanır.
- Hamur tepsiye ince olacak formda el ile açılır.
- Hamurun her yerine gelecek halde salça sürülür.
- Bütün gereçler salçalı hamurun üstte çiğ olarak sırayla dizilir.
- 180°c evvelce ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir.
- En son rendelenmiş kaşar ek edilir ve 5 dk daha kaşar eriyene kadar fırında bekletilir.
- Dilimleyip sıcak olarak servis edilir. Afiyet olsun.
Bol Materyalli Konut Pizzası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











