Blueberry Pastry

Blueberry Pastry Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru (10 adet)
Muhallebisi için;
- 1 litre süt
- 1 su bardağı tozşeker
- 1 su bardağı +2 yemek kaşığı un
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Süslemek için;
- Yaban mersini
- Pudra şekeri
- Nane yaprağı
Blueberry Pastry Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muhallebisi için vanilya hariç bütün materyalleri birleştirip kaynatalım.
- Kıvam alınca ocaktan alıp streç sinema temas edecek biçimde kapatıp soğumaya bırakalım.
- Milföy hamurlarını istediğiniz boyutta kalıpla görüntüdeki üzere kesip hazırlayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzeri kızarana pişirin.
- Soğuyan muhallebiye vanilyayı da ek edip güzelce karıştıralım.
- Pişen milföyün ortasını alın ve üzerine pudra şekeri serpin.
- Muhallebiyi ortasına sıkın ve hepsine bu süreci uygulayın. En son yaban mersini ve nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.
- Arta kalan milföyleri de fırında pişirip kalan muhallebiyle birleştirebilirsiniz.
- Ben bu biçimde 4 adet kupta tatlıda yaptım. Bereketli oldu yani🤗.
Tarifi şayet denerseniz görüşlerinizi bizimle paylaşın lütfen🌸.
Aşağıdaki linkten görüntüyü izleyebilirsiniz
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Blueberry Pastry Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
