Bitezza – Kabak+ Havuç

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 havuç ( orta uzunluk yada büyük)
  • 2 adet küçük kabak ( şayet varsa 1 büyük kabak)
  • 1/2 (yarım) orta uzunluk soğan (minide olur)
  • 2 yumurta
  • 1 silmeden biraz fazla un
  • 1 silme çay kşk tuz
  • 1 çay kşk karabiber
  • Pişirmek için an fazla 4 yemek kaşığı zeytinyağı (ayçiçekte olur lakin benim gayem sağlıklı olması)

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç,kabak, ve soğanı iri rendeyle rendeleyin.
  2. Hepsini bir kaba aldıktan sonra üzerine yumurtaları, karabiberi, ve tuzu ekleyip güzelce karıştırın.
  3. Üzerine unu ekleyip karıştırın.
  4. Orta uzunluk tavada çok az zeytinyağı alın ve kızıdırın orta ancak kısığa yakın olsun ocak.
  5. Yemek kaşığı yardımıyla porsiyon halinde kızan yağa bırakıp iki tarafı kızarana kadar pişirin.
  6. Afiyet olsunnn🤍 isterseniz sade yoğurt ile olağanüstü oluyor(:.

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Erişte (12 + Ay)
Milföylü Muhallebili Tatlı
Lavaş İle Lahmacun (Kolay Lezzetli)
Zeytinyağlı Biber Dolması
Chia Puding
Mayonezli Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |