Bitezza – Kabak+ Havuç

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 havuç ( orta uzunluk yada büyük)
  • 2 adet küçük kabak ( şayet varsa 1 büyük kabak)
  • 1/2 (yarım) orta uzunluk soğan (minide olur)
  • 2 yumurta
  • 1 silmeden biraz fazla un
  • 1 silme çay kşk tuz
  • 1 çay kşk karabiber
  • Pişirmek için an fazla 4 yemek kaşığı zeytinyağı (ayçiçekte olur lakin benim gayem sağlıklı olması)

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç,kabak, ve soğanı iri rendeyle rendeleyin.
  2. Hepsini bir kaba aldıktan sonra üzerine yumurtaları, karabiberi, ve tuzu ekleyip güzelce karıştırın.
  3. Üzerine unu ekleyip karıştırın.
  4. Orta uzunluk tavada çok az zeytinyağı alın ve kızıdırın orta ancak kısığa yakın olsun ocak.
  5. Yemek kaşığı yardımıyla porsiyon halinde kızan yağa bırakıp iki tarafı kızarana kadar pişirin.
  6. Afiyet olsunnn🤍 isterseniz sade yoğurt ile olağanüstü oluyor(:.

Bitezza – Kabak+ Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Köri Soslu Leziz Makarna
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kilo Aldıran Kalorili Bebek Maması +8 Aydan İtibaren
Pratik Lavaşlı Tava Pizzası
Çeşm-i Nigar Çorbası
Plaska (Mısır Unlu Pırasalı Ekmek)
Pezzik Cacığı
Zeytinli Cevizli Poğaça
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.