Bisküvili Truff

Bisküvili Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket kakaolu petibör bisküvi
  • 75 gram tereyağı
  • 4 çorba kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 2 çorba kaşığı kakao

Üzeri için;

  • Benmari metodu eritilmiş sütlü ve beyaz çikolata

Bisküvili Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bisküvilerimizi rondo da güzelce ufalayarak çekiyoruz.
  2. Tereyağını tencerede eritip içerisine şeker ve kakao konulur üzerine süt eklenir. Karıştırılarak ocaktan alınır.
  3. Geniş bir kaba çektiğimiz bisküvileri alalım. Üzerine hazırladığımız sostan dökelim. Elimizle yoğuralım kıvamı sert olursa biraz süt ekleyebiliriz. Sonra küçük küçük yuvarlayalım. Buzdolabını alıp dinlendirelim.
  4. Bir iki saat dinlenmiş truflarıı alalım. Benmari tarzı erittiğimiz çikolatalı soslara batırıp bekletelim. Üzerlerine dilediğiniz üzere süsleyip çikolatalar donduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bisküvili Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Yeşillikli Kısır
Cevizli Patlıcan Mezesi (Nigvziani Badrijani) Gürcü Mutfağı
Patates Salatası
Ispanaklı Ve Peynirli Dilim Börek (Videolu)
Kupta İki Renkli Muhallebi
Kahve Yanına Sağlıklı Atıştırmalık
Hdabla | © 2025 |