Bisküvili Truff
Bisküvili Truff Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket kakaolu petibör bisküvi
- 75 gram tereyağı
- 4 çorba kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- 2 çorba kaşığı kakao
Üzeri için;
- Benmari metodu eritilmiş sütlü ve beyaz çikolata
Bisküvili Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak bisküvilerimizi rondo da güzelce ufalayarak çekiyoruz.
- Tereyağını tencerede eritip içerisine şeker ve kakao konulur üzerine süt eklenir. Karıştırılarak ocaktan alınır.
- Geniş bir kaba çektiğimiz bisküvileri alalım. Üzerine hazırladığımız sostan dökelim. Elimizle yoğuralım kıvamı sert olursa biraz süt ekleyebiliriz. Sonra küçük küçük yuvarlayalım. Buzdolabını alıp dinlendirelim.
- Bir iki saat dinlenmiş truflarıı alalım. Benmari tarzı erittiğimiz çikolatalı soslara batırıp bekletelim. Üzerlerine dilediğiniz üzere süsleyip çikolatalar donduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Bisküvili Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






