Bisküvili Toplar

Bisküvili Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör büskivi
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 paket şekerli vanilin
  • 1 paket margarin (eritilmiş)
  • 1 paket kokao (25 gr)

Bulamak için;

  • Hindistan cevizi

Bisküvili Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bisküvileri kırıp rondodan geçirin un üzere olacak.
  2. Daha sonra yağı eritin. Tüm gereçleri bir kapta karıştırıp, yoğurun.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp, yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayın. Siz isterseniz antep fıstığına yada fındığa da bulayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Bisküvili Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yazlık Salatalık Turşusu (Kornişon Turşu)
Midye Tatlısı
Dereotlu Kıyır Poğaça
Tartolet
Kahvaltılık Sos (Muhammara)
Kahvaltıya Sucuk Tava
Hdabla | © 2025 |