Bisküvili Toplar
Bisküvili Toplar Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket petibör büskivi
- Yarım çay bardağı süt
- 1 paket şekerli vanilin
- 1 paket margarin (eritilmiş)
- 1 paket kokao (25 gr)
Bulamak için;
- Hindistan cevizi
Bisküvili Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak bisküvileri kırıp rondodan geçirin un üzere olacak.
- Daha sonra yağı eritin. Tüm gereçleri bir kapta karıştırıp, yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp, yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayın. Siz isterseniz antep fıstığına yada fındığa da bulayabilirsiniz. Afiyet olsun.
Bisküvili Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






