Bisküvili Pasta

Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 tane petibör bisküvi

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket puding
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket krem şanti

Islatmak için;

  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket krema
  • 100 gram çikolata

Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt içine puding, nişasta, vanilya, şeker konulur çırpılır, sonra ocakta pişirilir.
  2. Pişen krema soğuyunca 1 bardak süt ve krem şanti konulur ve mikserle çırpılır.
  3. İstenilen büyüklükte ki bir tepsiye bisküvi birinci site batırılır sonra alt taban bisküvi döşenir.
  4. Sonra kremadan az alınır, üstüne konulur sonra tekrar süte batırılmış bisküvi konulur.
  5. Bir sıra bisküvi bir sıra krema olacak formda kat kat yapılır en üstünde krema kalacak halde bitirilir.
  6. En üstünede kremanın içine konulan çikolatalı karışım serilir buzdolabında bekletilir servis edilir afiyet olsun.

Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Katıklı Dolma
Valute Soslu Ravioli
Glutensiz Cocostar Pasta
Diyarbakır Çöreği
Patates Pizza
Kütür Kütür Turşu Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |