Bisküvili Pasta
Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 6 tane petibör bisküvi
Kreması için;
- 1 litre süt
- 1 çay bardağı şeker
- 5 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 paket puding
- 1 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
Islatmak için;
- 1 su bardağı süt
- 1 paket krema
- 100 gram çikolata
Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt içine puding, nişasta, vanilya, şeker konulur çırpılır, sonra ocakta pişirilir.
- Pişen krema soğuyunca 1 bardak süt ve krem şanti konulur ve mikserle çırpılır.
- İstenilen büyüklükte ki bir tepsiye bisküvi birinci site batırılır sonra alt taban bisküvi döşenir.
- Sonra kremadan az alınır, üstüne konulur sonra tekrar süte batırılmış bisküvi konulur.
- Bir sıra bisküvi bir sıra krema olacak formda kat kat yapılır en üstünde krema kalacak halde bitirilir.
- En üstünede kremanın içine konulan çikolatalı karışım serilir buzdolabında bekletilir servis edilir afiyet olsun.
Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










