Bisküvili Havuç Topları

Bisküvili Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kaşık yağ
  • 5 büyük havuç
  • Yarım su bardağı şeker
  • İsteğe bağlı yarım su bardağı ceviz yahut fındık
  • Tarçın
  • 1 paket petibör bisküvi

Bulamak için;

  • Hindistan cevizi

Bisküvili Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sıvı yağını tavaya alalım.
  2. Havuçları rendeleyin en küçük kısmında rendeleyelim ve yağın içinde kavuralım.
  3. Havuçlar renk değiştirince üzerine şeker ekleyelim ve suyunu çekinceye kadar pişirelim. Piştikten sonra soğumaya alalım.
  4. Havuçlar soğurken biz de petibörleri parçalayalım.
  5. Havuçların üzerine ekleyelim.
  6. İstediğiniz kadar tarçın ekleyin ve yoğurun.
  7. Yuvarlak modüller halinde hindistan cevizine bulayalım.

Çay kahve yanlarına hayli pratik bir tanım. Afiyet olsun 🌷.

Bisküvili Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cocostar Pasta
Salatalık Turşusu
Kavrulmuş Cevizli Humus
Mantar Kurabiye
Tepside Pratik Ispanaklı Börek
Pastane Poğaçası Tarifi
Hdabla | © 2025 |