Bisküvili Havuç Topları
Bisküvili Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kaşık yağ
- 5 büyük havuç
- Yarım su bardağı şeker
- İsteğe bağlı yarım su bardağı ceviz yahut fındık
- Tarçın
- 1 paket petibör bisküvi
Bulamak için;
- Hindistan cevizi
Bisküvili Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle sıvı yağını tavaya alalım.
- Havuçları rendeleyin en küçük kısmında rendeleyelim ve yağın içinde kavuralım.
- Havuçlar renk değiştirince üzerine şeker ekleyelim ve suyunu çekinceye kadar pişirelim. Piştikten sonra soğumaya alalım.
- Havuçlar soğurken biz de petibörleri parçalayalım.
- Havuçların üzerine ekleyelim.
- İstediğiniz kadar tarçın ekleyin ve yoğurun.
- Yuvarlak modüller halinde hindistan cevizine bulayalım.
Çay kahve yanlarına hayli pratik bir tanım. Afiyet olsun 🌷.
Bisküvili Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








