Bisküvi Dondurma

Bisküvi Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet dondurulmuş muz
  • 1 adet dondurulmuş portakal
  • Yarım limon suyu
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • Damla çikolata

Üzerine:

  • 60 gram çikolata

Bisküvi Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muzları ve 1 adet portakalı evvelden dilimleyip buzlukta donduralım. Akabinde donuk muz ve portakalı rondoya ekleyip içine süt, vanilya, limon suyu ekleyip homojen kıvama gelinceye kadar hepsini çekelim.
  2. Sonra damla çikolata ekleyip karıştıralım. Kolaylık için borcamın tabanına yağlı kağıt yahut streç sinema koyalım.
  3. Bisküvileri dizelim, ortasına dondurma karışımını ekleyelim, üzerini kalan bisküvilerle tamamlayalım.
  4. Streç sinemayla kaplayıp 1 gece dondurucuda bekletelim. Dilimleyerek servis edelim. Ben çikolatayı benmari eriterek üzerini süsledim.

Bisküvi Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastamia (Şahane)
Buzluk İçin Köfte
Marmelatlı Pastane Kurabiyesi
Anne Keki
Tavuklu Sultan Kebabı
Yeşil Mercimekli Kabak Yemeği
Hdabla | © 2025 |