Bezelye Yemeği

Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet soğan
  • 2 modül tavuk göğsü
  • 1 kase bezelye
  • 2 adet havuç
  • 3-4 küçük patates
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Nane

Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları başka bi tavada pişirelim hafif kızarınca altını kapatalım.
  2. Geniş bir tencerede sıvıyağda soğanları kavuralım.
  3. Üzerine salça ekleyip güzelce kavurduktan sonra patates havuç ekleyip 5 dk kadar da o denli kavuralım.
  4. Ardından bezelye ve tavukları ekleyelim.
  5. En son 2 bardak kadar su ve baharatları ekleyip üzerlerine ek edelim.
  6. Patates ve havuçlar yumuşadığında pişmiştir afiyet olsun.

Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bisküvili Pasta
Milföy Hamurundan Çikolatalı Kitkat
Fırında Karnabahar
Yaprak Sarma
Muzlu Borcam Pastası
Fasulye Turşusundan Kavurma
Hdabla | © 2025 |