Bezelye Yemeği

Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet soğan
- 2 modül tavuk göğsü
- 1 kase bezelye
- 2 adet havuç
- 3-4 küçük patates
- 1 yemek kaşığı domates salça
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Nane
Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları başka bi tavada pişirelim hafif kızarınca altını kapatalım.
- Geniş bir tencerede sıvıyağda soğanları kavuralım.
- Üzerine salça ekleyip güzelce kavurduktan sonra patates havuç ekleyip 5 dk kadar da o denli kavuralım.
- Ardından bezelye ve tavukları ekleyelim.
- En son 2 bardak kadar su ve baharatları ekleyip üzerlerine ek edelim.
- Patates ve havuçlar yumuşadığında pişmiştir afiyet olsun.
Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








