Bezelye Salatası

Bezelye Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg bezelye
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • 1 limonun suyu yada portakal suyu
  • Dereotu
  • Tuz

Bezelye Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir soğanı küçük küçük doğruyoruz ve tencereye koyuyoruz.
  2. Zeytin yağı ile birlikte sarımsak ve soğanı birlikte pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Şimdi sıra bezelye de bezelyeleri ekleyelim ,limon ya da portakal suyu ile birlikte çok az su koyarak pişmesini sağlayalım .
  4. Piştikten sonra üzerine ince ince kıyılmış dereotunu ekleyelim ve servise hazır.

Bezelye Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte Tarifi (Çatlamayan )
Kızartılmış Paneli Patatesli Tavuk
Katkat (Şipşak Milföy)
Girit Usulü Zeytinyağlı Bezelye
Renkli Patates Garnitür (Görenler Pasta Sanıyor)
Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |