Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması

Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 3 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 60 gram eritilmiş beyaz çikolata
Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, şeker, yumurta sarısı, nişasta ve un bir tencereye alınır. Karıştırılarak pişirilir.
- Kıvam aldıktan sonra vanilya ve tereyağı ek edilir.
- Kaynadıktan sonra ocaktan alınan kremaya son olarak eritilmiş olan beyaz çikolata eklenir.
- Çırpma teli ile çırpılır, akabinde soğumaya bırakılır.
Bu kremayı çeşitli pasta ve tatlılarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Deneyen herkese afiyet olsun.
Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
