Belen Tava

Belen Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuşbaşı
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet küçük soğan
  • 3 dış sarımsak
  • 10 tane kadar çeri domates
  • Kekik kimyon karabiber pul biber
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Terayağ

Belen Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşbaşı eti evvelce doğrayıp yağda 2 3 saat dinlendirin böylece kolay pişer yoksa sebzeler pişip etler sert kalabilir.
  2. Bütün materyalleri küp küp doğrayıp, baharatları da atıp bı borcamda karıştırın üzerine ister tereyağ ister kuyruk yap bırakın.
  3. Daha sonra ıslattıgımız pişirme kağıdını üzerine serip, 50 dakika kadar 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Belen Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ege Esintisi Salatası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelli Çikolatalı Tart Kek
Patatesli Köfte
Mükemmel Hamburger Ekmeği (Videolu)
Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf
Bardak Tatlısı
Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek
Hdabla | © 2025 |