Belen Tava

Belen Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 15 adet arpacık soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 baş sarımsak
  • 4-5 adet domates
  • 1 yemek kaşığı biber ve domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı
  • 2 su bardağı su

Belen Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri ve domatesleri çok küçük olmayacak formda doğruyoruz.
  2. Eti, biberleri, domatesleri, soyulmuş sarımsakları doğradan tüm biçimde, arpacık soğanları, salçaları, tuz, kadabiber, zeytinyağı ve 2 bardak suyu yani tüm gereçleri karıştırıyoruz.
  3. Etimiz de çiğden olacak .
  4. Islatılmış yağlı kağıt ile kapatıyoruz .
  5. 200 derecede 1 saat pişiriyoruz.

Belen Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Kızartması
Şahane Kalburabastı Tatlısı
Prenses Kurabiye (Videolu)
Etli Çiğ Köfte
Yumurta Beyazından Kek
Borlotti Piyazı (Barbunya)
Hdabla | © 2025 |