Bebek Sebze Çorbası (+6 Ay)

Bebek Zerzevat Çorbası (+6 Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük patates
  • 1 küçük kabak
  • 1 tatlı kaşığı pirinç
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su veya  tavuk et suyu

Bebek Zerzevat Çorbası (+6 Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç, patates ve kabağı güzelce yıkayıp, küçük küpler halinde doğra.
  2. Küçük bir tencereye zerzevatları, pirinci ve suyu ekle.
  3. Sebzeler yumuşayana kadar pişir.
  4. Blenderdan geçirip püre kıvamına getir.
  5. Ocağı kapattıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle.

Bebeğinize afiyet olsun. 🥣

Bebek Zerzevat Çorbası (+6 Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karpuzlu Meyve Suyu
Garnitürlü Patates Salatası
Yaprak Ekşisi
Perdeli Pilav
Tiramisu
3 Renkli Kek
Hdabla | © 2025 |