Bebek Menemen (12+ Ay)

Bebek Menemen (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Yarım domates
  • Yarım yeşil biber
  • Yarım kapya biber
  • Yarım küçük soğan
  • 1 adet bıldırcın yumurtası

Bebek Menemen (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamıza tereyağını alalım.
  2. Tereyağ eriyince minik doğradığımız soğanı ekleyip kavuralım.
  3. Soğanlar pembeleşince biberlerimizi ekleyelim tekrar kavuralım.
  4. Kavrulan karışıma domates ekleyelim.
  5. Pişince ocaktan almadan bıldırcın yumurtamızı ekleyelim.
  6. 1-2 çeşit karıştırıp pişirelim.
  7. Menemenimiz hazır. Miniklere afiyet olsun 💙

Bebek Menemen (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tosunum Böreği (Kütahya’nın Meşhur)
Fırında Sebze Kızartması
Balık (Somon) Çorbası
Spoonful
Nefis Tam Tutan Mercimek Köftesi
Çikolatalı Gevrek Topları (Videolu)
Hdabla | © 2025 |