Bebek Kurabiye/Bisküvi

Bebek Kurabiye/Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 adet hurma
  • 1 tatlı kaşığı tahin
  • 1 tatlı kaşığı pekmez
  • 1 adet yumurta
  • 8/9 yemek kaşığı tam buğday unu

Bebek Kurabiye/Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaları suda bekletip, kabuklarını soyalım. Kudüs hurma kullandım.
  2. Tüm gereçleri karıştırıp, ele yapışmayan lakin yumuşak bir kıvam elde edelim.
  3. Fırında 180 derecede denetimli pişirelim. Afiyet olsun.

Bebek Kurabiye/Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı
5 Dakikada Serinleten Muzlu Smoothie Tarifi
Sütlü İrmik Tatlısı
Kumlu Pasta
Muzlu Lorlu Kasık Dökmesi
Tam Kıvamında Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2025 |