Bazlama Tost

Bazlama Tost Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • Maya
  • Tuz
  • Alabildiği kadar su

İçi için;

  • Kaşar peyniri
  • Dışı için tereyağı

Bazlama Tost Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle belirttiğim materyallerle hamuru yapalım kulak göğsü kıvamında bir hamur olması kâfi.
  2. Hamurum mayalandıktan sonra tabak büyüklüğünde açıyorum.
  3. Isınmış tavada ardı ve önünü pişiriyorum ,pişerken mayalı olduğu için şişiyor, eşime bazlama yaptım düz isteyen sade olarakta tüketebilir.
  4. Ben kendi yaptığım bazlamama şiştikten sonra ortasını açtım kaşar peyniri koydum.
  5. Tavaya aldım, tereyağı ile yağladım sıcak tavada gerisini önünü yağladım.
  6. Yumuşak ve hoş bir lezzet farklılık isteyenler deneyebilir afiyet olsun şimdiden.

Bazlama Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Çorbası
Hızlı Pita Ekmeği
Zetntinyağlı Kuru Börülce Yemeği
Kakaolu Islak Kurabiye
Limonlu Kek Tarifi
Kuzu İncik
Hdabla | © 2025 |