Bazlama

Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 su bardağı un (kontrollü ekleyin gerekirse ekleyebilir)

Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm gereçleri ekleyip karıştırın ve unu denetimli olarak ekleyin ve uygunca yoğurun.
  2. Ele yapışmayan kıvamda oluncaya kadar yoğurun ve istenilen kıvam olunca küçük kesimler koparıp elinizde yuvarlayın .
  3. Mini isterseniz eliniz ile hafif bastırarak yuvarlak açın yahut oklava yardımıyla çok bastırmadan hafif açın isteseniz biraz daha büyük uzunluk yapın.
  4. Tavada önlü gerili pişirin.Afiyet olsun.

Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kızarmış Patates Salatası
Glutensiz Makarna Salatası
Kolay Gözleme (Peynirli Ve Sade)
Kahve Çekirdeği Kurabiye (Enfes)
Karışık Sebze Çorbası Tarifi
Mantı Tarifi
Hdabla | © 2025 |