Bayatlamayan Çimdik Kurabiye

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram yumuşak tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri toz şekerde olur
  • 1 bardak bitter damla çikolata
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olmayacak)

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolata hariç tüm materyalleri karıştırıp yoğuralım.
  2. En son çikolatayı ekleyip bi tıp daha karıştırıp mümkün olduğunda çikolataların eşit dağılmasını sağlayalım.
  3. Sonrasında yeşil erik boyutunda modüller koparıp gelişi hoş ortasından hafif çimdik yapıp tepsiye dizelim.
  4. 160 derece evvelden ısıtılmış fırında 15-20 dk pişirelim.
  5. Fırından çıkardıktan sonra kurabiyeleri soğumadan ellemeyelim zira dağılıyor. Büsbütün soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
  6. Kavanoza doldurup dilediğiniz vakitte yiyebilirsiniz. Hava almadığı sürece uzun müddet bayatlamayacaktır.Afiyet olsun.

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Malzemeli Fit Hurma Topları
Portakal Soslu Kek
Sebzeli Yeşil Mercimek (Kara Şimşek)
Ramazan Tatlısı
Fındık Kremalı Tiramisu
Salatalı Humus Tarifi
Hdabla | © 2025 |