Bayatlamayan Çimdik Kurabiye

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 100 gram yumuşak tereyağı
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şekeri toz şekerde olur
- 1 bardak bitter damla çikolata
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olmayacak)
Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Çikolata hariç tüm materyalleri karıştırıp yoğuralım.
- En son çikolatayı ekleyip bi tıp daha karıştırıp mümkün olduğunda çikolataların eşit dağılmasını sağlayalım.
- Sonrasında yeşil erik boyutunda modüller koparıp gelişi hoş ortasından hafif çimdik yapıp tepsiye dizelim.
- 160 derece evvelden ısıtılmış fırında 15-20 dk pişirelim.
- Fırından çıkardıktan sonra kurabiyeleri soğumadan ellemeyelim zira dağılıyor. Büsbütün soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
- Kavanoza doldurup dilediğiniz vakitte yiyebilirsiniz. Hava almadığı sürece uzun müddet bayatlamayacaktır.Afiyet olsun.
Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

