Bayatlamayan Çimdik Kurabiye

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram yumuşak tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri toz şekerde olur
  • 1 bardak bitter damla çikolata
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olmayacak)

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolata hariç tüm materyalleri karıştırıp yoğuralım.
  2. En son çikolatayı ekleyip bi tıp daha karıştırıp mümkün olduğunda çikolataların eşit dağılmasını sağlayalım.
  3. Sonrasında yeşil erik boyutunda modüller koparıp gelişi hoş ortasından hafif çimdik yapıp tepsiye dizelim.
  4. 160 derece evvelden ısıtılmış fırında 15-20 dk pişirelim.
  5. Fırından çıkardıktan sonra kurabiyeleri soğumadan ellemeyelim zira dağılıyor. Büsbütün soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
  6. Kavanoza doldurup dilediğiniz vakitte yiyebilirsiniz. Hava almadığı sürece uzun müddet bayatlamayacaktır.Afiyet olsun.

Bayatlamayan Çimdik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Tavuk Sote
Yayla Çorbası
Portakallı Fındıklı Kakaolu Kek
Fırında Köfteli Patates Dizme
Orman Meyveli Tatlı
Şalgam Dolması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet