Basit Yoğurt Çorbası

Basit Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı tel ya da arpa şehriye
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un (tepeleme olmasın)
  • 1.5 litre su
  • Nane

Basit Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nane ve su harici bütün gereçleri tencereye alalım, çırpma teliyle güzelce karıştıralım.
  2. 1. 5 litre su ekleyerek bütün karışımı çırpalım topak olmasın, ocağı açıp kaynayana kadar karıştıralım.
  3. Çorbamız kaynayınca arpa şehriye yeniden denetim edelim yumuşadıysa naneyi yağda kızdırıp çorbanın içine karıştıralım.
  4. Önemli not: tuzu naneyi kızdırdıktan sonra koyalım, evvel koyarsak yoğurt kesilir.
  5. Çorbanız hazır afiyet olsun 💕.

Basit Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Vişneli Tart Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşarlı Pide
Etli Sebzeli Güveç
Yulaf Bowl
Domatesli Bulgur Pilavı
İslim Kebabı
Supangle
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.