Basit Pankek Tarifi

Basit Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 yada 1-5 su bardağı un

Basit Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pankek sabahları çikolata ,recel ve diğer seylerle servis edilir. Çok lezzetli bir tanımdır kesinlikle deneyin!.
  2. İlk olarak yumurta ve şekeri uygunca köpük köpük olana kadar çırpıyoruz sonra üstüne süt,kabartma tozu ve unu ekleyip çırpıyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış yapıştırmayan tavaya kasık kasık koyarak üstünün göz göz olmasını bekliyoruz.
  4. Göz göz olunca çevirip ardını da pişiriyoruz.
  5. Hamurun sonuna kadar birebir süreci uyguluyoruz. Çikolata recel vs. İle servis ediyoruz. Afiyet olsun:).

Basit Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Puf Poğaça
Yaş Pasta Tadında Bisküvili Pasta (VİDEOLU)
Dondurucuya Atmalık Pizza
Zeytinyağlı Salata
Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı
Kabız Bebeklere Özel Püre
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet