Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan
Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı İçin Malzemeler
- 7 adet milföy hamuru
- 1 adet yumurta
- 1 kutu çokokrem
Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?
- Milföy hamurumuzu dondurucudan çıkarıp, çözülmesini bekliyoruz yumuşaması kâfi.
- Milföyleri ortadan ikiye kesiyoruz kare biçiminde sonrasında içine bir buçuk tatlı kaşığı çokokrem sürüyoruz, sonrasında ikiye katlayıp, kenarlarını çatalla açılmasın diye iz yapıyoruz fotoğraftaki üzere.
- Yumurtayı sarısı, beyazı ayırmıyoruz israf gerek olmadığını gördüm daha hoş oluyor, epeydir hamur işlerinde sarısı beyazı çırpıp, üzerine sürüyorum daha hoş lezzetli.
- Bir yumurtayı hafif sıvı yağ ile çırpıyoruz ve hamurun üzerine sürüyoruz.
- Sonrasında 180 derece fırında pişene kadar 15 yahut 20 dk sonrasında servise hazır.
Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











