Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan

Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 adet milföy hamuru
  • 1 adet yumurta
  • 1 kutu çokokrem

Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurumuzu dondurucudan çıkarıp, çözülmesini bekliyoruz yumuşaması kâfi.
  2. Milföyleri ortadan ikiye kesiyoruz kare biçiminde sonrasında içine bir buçuk tatlı kaşığı çokokrem sürüyoruz, sonrasında ikiye katlayıp, kenarlarını çatalla açılmasın diye iz yapıyoruz fotoğraftaki üzere.
  3. Yumurtayı sarısı, beyazı ayırmıyoruz israf gerek olmadığını gördüm daha hoş oluyor, epeydir hamur işlerinde sarısı beyazı çırpıp, üzerine sürüyorum daha hoş lezzetli.
  4. Bir yumurtayı hafif sıvı yağ ile çırpıyoruz ve hamurun üzerine sürüyoruz.
  5. Sonrasında 180 derece fırında pişene kadar 15 yahut 20 dk sonrasında servise hazır.

Basit Çikolatalı Milföyden Kruvasan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu İrmikli Kek
Yöresel Katıklı Dolma (Videolu)
Kadife Gibi Sütlü Un Helvası
Kayseri Yağlaması
Ekşili Mercimek Yemeği (Kara Şimşek)
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |