Balon Pişi

Balon Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Balon Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak sıvıları ekliyoruz sıvı yağ, yoğurt, yumurta sonra elediğimiz un ve kabartma tozunu da ek edip tuzunu ekleyip ele yapışmayan hamur elde ediyoruz.
  2. Yuvarlak açıp bardakla yuvarlak form verip kızgın yağda artlı önlü kızartıyoruz. Pişimiz balon üzere kızaracak kesinlikle denemelisiniz.

Balon Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Kek
Çilekli Magnolia
İncirli Salata
Pırasa Yemeği
Patlıcan Mezesi
Bol Çikolatalı Krem Şokolo ️
Hdabla | © 2024 |