Ballı Kaymaklı Gözleme

Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet hazır yufka
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı kaymak
- 4 yemek kaşığı bal
- ½ yemek kaşığı tereyağı
- Üzerine ceviz dökebilirsiniz.
Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yufkayı bir tezgaha güzelce açın.
- İçine çırpılmış yumurtayı sürün ve zarf formunda ortalarını yağlayarak kapatın.
- Tavaya tereyağı alın gözlemeyi önlü artlı pişirip kesme tahtasına alın.
- İstediğiniz büyüklükte kare dilimler halinde kesip üzerine kaymak ve balla servis edin.
Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




