Ballı Cevizli Muz

Ballı Cevizli Muz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 3-4 tane ceviz

Ballı Cevizli Muz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu suyun servis edeceğimiz tabağa doğruyoruz.
  2. Cevizleri çok büyük olamada rondo ile doğrayıp üzerine serpiştiriyoruz.
  3. İki kaşık balı ceviz ve muzların üzerine gelecek halde gezindikten sonra servise hazır.Afiyet şifa olsun. 🍀.

Ballı Cevizli Muz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Gelin Pastası (Ferah Ferah)
Köz Biber Çorbası
Hurma Püresi
Ispanaklı Yeşilim Tatlısı
Fasulye Tavası ve Fasulye Kızartması
Lavaş Ekmeği İle Beyti
Hdabla | © 2025 |