Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay)

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 dilim balkabağı
  • 2 tatlı kaşığı tam pirinç unu (yulaf unu ya da tam buğday unuda kullanılabilir)
  • 1 dilim armut
  • 1 çay bardağı su

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un su ile pişirilir.
  2. Balkabakları buharda ya da su da pişirilir.
  3. Ben haşlama suyu ile kıvamını açıp çatalla ezdim.
  4. Armut cam rendeden geçirilir.
  5. Pişen un biraz soğuduğunda hepsini karıştırılır.

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle
Yulaflı Muzlu Kakaolu Kek
Trileçe
Bardak Ezmesi Salatası
5 Dakika Gözleme Tarifi
Çikolatalı Poğaça (Çocuklar Buna Bayılıyor)
Hdabla | © 2024 |