Balkabağı Çorbası

Balkabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 1/4 (çeyrek) bal kabağı
  • 1 adet patates
  • 3 kaşık tereyağ
  • 1 kaşık zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 bardak şayet varsa tavuk suyu yoksa sıcak su

Balkabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün zerzevatları başta yıkıyoruz.
  2. Soğanı küp küp doğruyoruz.
  3. Havucu rendeliyoruz.
  4. Balkabağını çok küçük doğruyoruz.
  5. Patatesi küçük küçük doğruyoruz.
  6. Tenceremize tereyağını ve zeytinyağımızı alıyoruz.
  7. Eriyince unumuzu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  8. Kavurduktan sonra soğanı ,patatesi, havucu ve balkabağını ekliyoruz bir 10 dakika kavuruyoruz.
  9. Kavurduktan sonra suyumuzu ekleyip 15 dk kaynatıp miksere vuruyoruz. Afiyet olsun.

Balkabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Revani
Saç Kavurma
Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası
Avokadolu Yumurtalı Ekmek
Çıtır El Açması Börek
Hamsiköy Sütlacı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet