Balık Ekmek Tarifi (Az Maliyetli)
Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) İçin Malzemeler
- 1 paket dondurulmuş uskumru
- 3 yaprak kıvırcık
- 1 adet soğan
- 1 adet domates
- Ekmek
Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) Nasıl Yapılır?
- Öncelikle uskumrularımızı yapışmayan tavaya donuk bir formda koyup uygun tencere kapağı ile kapatıp kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
- Suyunu çekince kızartıyoruz önlü artlı.
- Soğanı ikiye bölüp incecik, kıvırcığı da birebir halde doğruyoruz.
- Domatesleride ikiye bölüp dilimliyoruz.
- Ekmeğide ikiye bölüp içini alıyoruz.
- Ekmeğin içini alınca daha hoş oluyor.
- Balığın kılçıklarını denetim edip alıyoruz.
- Marul soğan balık ve domatesi koyup tuz serpip limon sıkıp afiyetle yiyoruz.
Afiyet olsun. Balığı bimden dardanel marka aldım.
Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) Fotoğraflı Yapılışı







