Balık

Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çupra balık
  • 1 adet limon
  • 2 adet soğan
  • Zeytinyağı

Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlarımızı halka halka doğrayarak bir borcam yahut fırın tepsisine koyuyoruz.
  2. Balıklarımızı tuzlayarak içlerine dilimlenmiş limonlarımızdan ek ediyoruz.
  3. Üzerine zeytinyağı sürerek 200 derece fırında alt üst fanlı ayarda üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz .
  4. Altına koyduğumuz soğanlar sayesinde hem balıkların derileri yapışmıyor hemde farklı bir aroma katıyor.
    Afiyet olsun

Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Pare (Şeker Parenin En Kolayı)
Çikolatalı Cevizli Baklava
Halamın Pastası
Kuru Yufka Böreği
Zeytinli Tuzlu Kek (Videolu)
Fıstıklı Künefe
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet