Bal Kabağı Tatlısı

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • Bal kabağı
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • Vanilya
  • 5 adet karanfil
  • Tahin
  • Ceviz

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bal kapağını tüketeceğiniz kadar alalım daha sonra yeşil kabuklarını ya da sert kabuklarını soyalım,.
  2. Çekirdeğini aldıktan sonra küçük küçük dilimleyelim.
  3. Fırın pişirme poşetine yerleştirelim.
  4. İçerisine şeker ve birkaç tane karanfil ekleyip fırına 40 45 dakika kadar müddetini ayarlayıp bırakalım.
  5. Piştiğinden emin olduğumuz kabakları servis kasesine alalım ve üzerine tayin ve biraz da dövmüş ceviz ekleyelim isteye nazaran vanilya da ekleyebilirsiniz üzerine afiyet ler olsun 💕🎀.

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayatlamayan Mini Pide Poğaça
Biber Salçası
Mozaik Kek Tarifi
Haşhaşlı Çörek
Tahinli Kek ( Sadece 3 Malzemeli Enfes )
Tarçınlı Havuçlu Cevizli 1 Yumurtalı Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet