Bal Kabağı Tatlısı

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • Bal kabağı
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • Vanilya
  • 5 adet karanfil
  • Tahin
  • Ceviz

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bal kapağını tüketeceğiniz kadar alalım daha sonra yeşil kabuklarını ya da sert kabuklarını soyalım,.
  2. Çekirdeğini aldıktan sonra küçük küçük dilimleyelim.
  3. Fırın pişirme poşetine yerleştirelim.
  4. İçerisine şeker ve birkaç tane karanfil ekleyip fırına 40 45 dakika kadar müddetini ayarlayıp bırakalım.
  5. Piştiğinden emin olduğumuz kabakları servis kasesine alalım ve üzerine tayin ve biraz da dövmüş ceviz ekleyelim isteye nazaran vanilya da ekleyebilirsiniz üzerine afiyet ler olsun 💕🎀.

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Kıyır Hatay Kömbesi
Bol Soslu Kış Salatası (Mevsim Salata)
Enginarlı Pilav
Tereyağlı Sucuklu Poğaça
Mercimek Badı
Beyti Kebabı
Hdabla | © 2024 |