Bal Kabağı Tatlısı

Bal Kabağı Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- Bal kabağı
- 1,5 su bardağı toz şeker
- Vanilya
- 5 adet karanfil
- Tahin
- Ceviz
Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bal kapağını tüketeceğiniz kadar alalım daha sonra yeşil kabuklarını ya da sert kabuklarını soyalım,.
- Çekirdeğini aldıktan sonra küçük küçük dilimleyelim.
- Fırın pişirme poşetine yerleştirelim.
- İçerisine şeker ve birkaç tane karanfil ekleyip fırına 40 45 dakika kadar müddetini ayarlayıp bırakalım.
- Piştiğinden emin olduğumuz kabakları servis kasesine alalım ve üzerine tayin ve biraz da dövmüş ceviz ekleyelim isteye nazaran vanilya da ekleyebilirsiniz üzerine afiyet ler olsun 💕🎀.
Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




