Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet ayva
  • 2 adet havuç
  • 2 dilim balkabağı
  • 1 bardak süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • Limon
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • Sotelemek için 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları rendeleyip zeytinyağı ile birkaç dakika kavuralım biraz canlı kalsın.
  2. Yoğurt, mayonez, 1 yemek kaşığı tahin ve sarımsaklı karışıma tüm zerzevatları atalım ve karıştıralım.
  3. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben dolmalık fıstıkları zeytinyağında kavurup toz biber eği ile süsledim.

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Mezesi
Tuzlu Rulo Kurabiye
Etsiz Çiğ Börek (Acısız)
Kakaolu Bal Badem Tatlısı
Ballı Soğuk Kahve
Nohut Tava
Hdabla | © 2025 |