Baharatlı Kuşbaşı Tavuk
Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk kuşbaşı
- 7-8 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı margarin yahut tereyağı (isteğe nazaran lezzeti arttırır)
- 2 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı toz pul biber
- 2 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım tatlı kaşığı biber salçası (isteğe bağlı)
- 1 5 yemek kaşığı domates salçası (isteğe bağlı lezzet verir)
Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kuşbaşı tavuklarımızı bıçak yardımıyla küçük küçük kesiyoruz.
- Sonra tavaya yağlarımızı alıp eritip kızınca tavukları atıp ortada karıştırın.
- 5 dakika sonra baharatları ve tuzu ekleyin ve akabinde salçayı da ekleyin
- Karıştırın ve ortada piştiğinden emin olun ve altını kapatın.
Servise hazır şimdiden herkese afiyet olsun 😊😊😊😊 daha çok lezzet ve pratik lezzetli tarifler görmek istiyorsanız takip etmeyi unutmayın 😊😊😊😊😊.
Baharatlı Kuşbaşı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








